Szabadúszó feladatok

Szabadúszó feladatok

Válasszon megbízható kézműveseket közvetítők nélkül, és akár 40% -ot spóroljon meg!

  1. Töltse ki az alkalmazást
  2. Szerezzen árajánlatokat a mesterektől
  3. Válasszon művészeket ár és vélemények alapján
Szabadúszó feladatok

Feladatok

Munka és együttműködés Qjob-al

Kínálatunk magánszereplőknek és szolgáltató cégeknek
Hogyan lehetsz szakember? A mi csoportunk...
Nemrég alakult sportegyesületünk teljesítené a törvényi előírást, vagyis rendelkeznünk kell honlappal. Informatív, halál egyszerű weboldalt szeretnénk, amit könnyen kezelhetünk, tök jó pl wordpresses sablonból. Wordpress felhasználói felületet már kezeltem, csak azért írtam le. Ami legyen: pl friss hírek, letölthető alapszabály, galéria, kapcsolat. Mivel a bírósági bejegyzéshez meg kellett adnunk egy .hu végződésű domaint, ezért lefoglaltunk egyet a Forpsi-nál, valami egyszerű alapcsomagot tárhellyel. Logó, alapgrafika, facebook oldalunk, pár jogtiszta fotónk már van.
40 000 Ft

Bernadett

Szükségem van egy emberre aki ért az autószerelői programokhoz.
10 000 Ft

Dénes

A Qjob.hu és Green Cottgae DIY csatorna közös pályázatának keretein belül készüll 2 videóról kell egy cikket írni. A cikknek kb. 2500 karakter hosszúnak kell lennie.Fizetés: 5000 FtA videók: https://www.youtube.com/watch?v=jY4W43Vi_3w&t=2s https://www.youtube.com/watch?v=Rv4COvxM1MA
5 000 Ft

Krisztián

A cikket "egy nap a tolmács életéből" formátumban kell megírni. A tolmács Budapesten él és feladatokat az interneten talál. Szöveg követelményei: 5000 karakter. Strukturált szöveg kell legyen, legyenek bekezdések, fejezetek és Címe. Fő (borító) kép kiválasztása cikkhez.
15 000 Ft

Marina

Egy lógót szeretnénk az újonan megalakuló webshopunkhoz. A design 3D-s legyen, de fekete-fehér. (Fehér (átlatszó háttér) Feket logo) A webshop neve Merch Store.
Kockázatmentes üzlet
6 000 Ft

Dominik

Budapest XI, Sztregova közből az Idegenrendészeti Főigazgatóságból meghatalmazás alapján iratok felvétele és címre hozatala
A Budapest, Sztregova köz, 1117 Magyarország
B Budapest, Soroksári út 44, 1095 Magyarország
5 000 Ft

Róbert

Kb. 2500 karakter hosszú PR cikk megírása "20 alkalmi munkalehetőség vidéki kisvárosban" témakörben. A cikk mellé kérünk 2-3 odaillő fényképet is találni illetve a szövegben néhány alkalommal említést kell tenni a Qjob.hu szakemberkeresőre is. Jelentkezéskor kérünk egy rövid vázlatot, hogy miről fog írni a jelölt.
6 000 Ft

Róbert

Van egy pár szatyor, el kell vinni és felcipelni a lakásba. Maximálísan gyorsan.
A Budapest, Szigony u. 12, 1083 Magyarország
B Budapest, Váci út 66, 1132 Magyarország
8 000 Ft

Lázár

A meglévő önéletrajzom szeretném angolra fordíttatni. Van már egy angol változat, amit ki kellene javítani illetve frissíteni.
8 000 Ft

Andrea

Zsozéatya Qjob.hu-ról készített videójáról kell egy montázst készíteni. A videó Fb/instagram storyként lesz felhasználva. A videónak 1080x1920-as felbontásban kell elkészülnie.
2 500 Ft

Krisztián

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu