Grafika tervezés Budapesten

Grafika tervezés

Tapasztalt szabadúszót keresel? Válassz megbízható szakembert közvetítők nélkül, és takaríts meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Hozz létre feladatot
 2. A már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válaszd ki a legjobb szabadúszót
Grafika tervezés
 • Grafika tervezés Budapest a Qjob segítségével.
 • Honlapunk segít gyorsan megtalálni azt a tapasztalt szakembert, aki a kívánt szolgáltatást nyújtja számodra.
 • Grafika tervezés Budapest – tegyél közzé egy feladatot és az ellenőrzött szakemberek felkínálják szolgáltatásaikat és árajánlatot tesznek.
Több mint 5453 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 140

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 5453 profi várja megrendelésedet!

Grafika tervezés

Rendelj grafika tervezést a Qjob.hu-n regisztrált grafikai tervezők szolgáltatásait, ha üzleti arculatra van szükséged egy projekthez. Szabadúszóink bármilyen összetettségű munkát elvégeznek, minőségi eredményeket nyújtanak alacsony áron.

A Qjob-on regisztrált, megbízható Budapesti grafika tervezési szakemberek nem drágán dolgoznak. Hogy megtudd a szakember munkájának árait nézd meg a Qjob fiókját. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Az üzleti projekt kialakításának és logójának kidolgozásának végső árát minden ügyfélnek egyénileg határozza meg.

A Qjob szabadúszók által vállalt grafika tervezés

A grafikus tervezői szolgáltatások széles körű munkát foglalnak magukban, amelyek célja a vállalati identitás megteremtése, amely tükrözi a vállalat tevékenységének sajátosságait. Fordulj tapasztalt szabadúszókhoz, ha a következő termékek kiváló minőségű és olcsó fejlesztésére van szükséged:

 • üzleti projekt logója, neve, védjegye
 • nyomtatás, csomagolóanyagok, a márka individualizálásának elemei
 • Bemutatkozó oldalak, online áruházak, tematikus blogok tervezése

A felsorolt ​​munkatípusok összefüggenek egymással, és általában integráltan, az egyéni vállalati identitás megteremtésének keretein belül zajlanak. Szükség esetén a szabadúszó azonnal módosítja a projektet és további szolgáltatásokat nyújt.

A szakemberek létrehozhatnak egyedi terveket, vagy támaszkodhatnak kész sablonokra. Az első esetben a munka költsége magasabb lesz, de ennek eredményeként kap egy egyedi projektet, amely segít kiemelkedni a piacon.

A szakemberek kiegészítő szolgáltatásai

A szabadúszók szolgáltatásainak listája nemcsak a logók és védjegyek grafikai tervezésével, hanem a kapcsolódó eseményekkel kapcsolatos munkákat is tartalmaz. Kérj segítséget Budapesti szakemberektől, ha a következő munkát valamelyikét kell elvégezned:

 • nyomtatott kiadványok tervezése
 • kültéri reklám makettek készítése (szalagcímek, striák, fénydobozok)
 • flash animáció készítése, illusztrációk, interaktív reklámozás
 • egyedi betűtípusok fejlesztése
 • eredeti szimbólumok, jelek, kezelőszervek stb.

Egy tapasztalt szaki kifejleszt egy hatékony marketing eszközt, amely felismerhetővé és népszerűvé teszi a projektjét a piacon. A megrendelés teljesítéséhez a szakemberek a Corel Draw, az Adobe Photoshop, az Adobe Ilustrator és más modern programokat használják, amelyek lehetővé teszik kiváló minőségű grafika tervezést.

Grafika tervezés árak

A Qjob szabadúszók marketingtermékeinek elkészítésével és megtervezésével kapcsolatos munka ára alacsonyabb, mint egy webstúdió alkalmazottaié. A grafika tervezés fejlesztésének költségeit egyeztetni kell a szakemberekkel, mivel a végső összeg kiszámításakor a szakértők a következő paramétereket veszik figyelembe:

 • a megrendelés sürgőssége
 • a projekt volumene és összetettsége
 • a megvalósítás egyedi követelményei
 • Kiegészítő munkák ára

A fizetési kérdéseket személyesen tárgyaljátok. Nézd át az árlistákat a Qjob.hu oldalán vagy a szakemberek személyes profiljaiban, hogy eligazodj az árajánlatok között, és kiválaszd azt, ami a legjobban megéri. Beszéld meg a kedvezmények és egyéb fontos részletek biztosítását közvetlenül a szakikkal a belső Qjob chaten keresztül.

Hozz létre egy feladatot ezen az oldalon, és várd meg, amíg a szabadúszók válaszolnak. A szakik a válasz javaslatokban megjelölik az együttműködés feltételeit. Csak egy olyan grafikus tervezés szolgáltatásait kell megrendelned, amely a legjobb árat és feltételeket kínálja.

Több mint 5453 szaki várja megrendelésedet!
© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu