Programozó Budapesten

Programozó

Tapasztalt szabadúszót keresel? Válassz megbízható szakembert közvetítők nélkül, és takaríts meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Hozz létre feladatot
 2. A már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válaszd ki a legjobb szabadúszót
Programozó
 • Programozó Budapest a Qjob segítségével.
 • Honlapunk segít gyorsan megtalálni azt a tapasztalt szakembert, aki a kívánt szolgáltatást nyújtja számodra.
 • Programozó Budapest – tegyél közzé egy feladatot és az ellenőrzött szakemberek felkínálják szolgáltatásaikat és árajánlatot tesznek.
Több mint 5453 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 200

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 5453 profi várja megrendelésedet!

Programozó

Ha távmunkára vagy helyben van szükséged programozóra, hozz létre egy feladatot a Qjob.hu-n. A Qjob szakemberek kiváló minőségű weboldal-programozási szolgáltatásokat kínálnak kedvező áron. Az szabadúszók adatait az oldalon történő regisztráció során ellenőrzik, ami garantálja megbízhatóságukat. Egy megfelelő szaki megtalálása nem tart sokáig. Bármikor hívhatsz szakembert - a Qjob megbízásokat éjjel-nappal elfogadják.

Milyen szolgáltatásokat nyújtanak a Qjob.hu szakemberei?

A Qjob-on regisztrált tapasztalt programozók távolról, de akár az irodádban is dolgozhatnak. Foglalkoznak meglévő weboldalak támogatásával és fejlesztésével, valamint új weblapok fejlesztésével, szoftverek létrehozásával és webhelyek, telefonos alkalmazások, számítógépes játékok megjelenésének kialakításával is. A tapasztalt programozók segítenek neked bármilyen típusú és stílusú webhely olcsó létrehozásában és népszerűsítésében, a személyes blogtól kezdve a teljes funkcionalitással rendelkező online áruházakig.

A programozó szakemberek jól ismerik a weboldalak minden funkcióját, és rendszergazdaként felajánlhatják a weboldal távoli karbantartását. A rendszergazdák feladatai a következők:

a WEB-webhely projektjének fejlesztése és a hibaelhárítás ellenőrzése

 • Meglévő weboldalak támogatása és hibaelhárítás
 • A weblap feltöltése egyedi tartalommal
 • műszaki frissítés
 • alkalmazások létrehozása a telefonokra
 • programok eltávolítása és újak hozzáadása
 • internetes oldalak népszerűsítése
 • bármilyen honlap létrehozása, új modulok használatával
 • programozás és HTML elrendezés
 • tárhelyszolgáltatások

Programozó árak

A munka összetettségétől függően a szabadúszó szolgáltatások költségei eltérőek lesznek. A különböző összetettségű projektek megvalósításának hozzávetőleges árait a Qjob árjegyzék és a szakemberek profiljai mutatják be.

Az egyedi weblap készítés végső költségét és további adminisztrációját közvetlenül a kiválasztott szakemberrel egyeztettheted. A Qjob.hu-n regisztrált programozó közvetítők nélkül dolgozik, és megváltoztathatja szolgáltatásainak költségeit, igazodva az ügyfél pénzügyi lehetőségeihez. Ezenkívül nagy mennyiségű munka megrendelésekor a Qjob-on bejegyzett programozó kedvezményeket és további ingyenes szolgáltatásokat kínálhat, ami a vele való együttműködést a lehető legjövedelmezőbbé teszi.

A HTML-elrendezéshez megfelelő szakember keresésének és kiválasztásának, új programok létrehozásának és régi programok, játékok, technikai támogatásának és promóciójának gyorsnak és hatékonynak kell lennie. Hozz létre feladatot a Qjob.hu-n, és várd meg a szakemberek válaszait. Így rövid időn belül olcsón megtalálhatsz és megbízhatsz egy szakembert, aki programozási szolgáltatásokat nyújt Budapesten.

Miért éri meg a Qjob.hu-n programozó szakembert keresni?

A Qjob.hu-n regisztrált szabadúszók érdekeltek a minősítésük növelésében, amely meghatározza a jövőbeni megrendelések számát. Ezért munkájukat gyorsan, olcsón és magas szakmai színvonalon végzik.

Más szakemberkeresőkön is rendelhetsz weboldal programozását és kezelését, de csak Qjob.hu kínál ilyen előnyöket, mint például:

 • ellenőrzött szakemberek
 • azonnali válasz a megbízásokra
 • az a lehetőség, hogy saját magad meg egy szolgáltatás költségeit
 • valós visszajelzés az oldalon regisztrált szakemberek munkájáról

A Qjob-on regisztrált fejlesztő csapatok és szabadúszók úgy készítik el javaslataikat, hogy maximalizálják az ügyfél érdeklődését. Ezért szolgáltatásaik olcsón kerülnek hozzád, azokhoz az árakhoz képest, amelyen a különféle szakemberkeresőkre bejegyzett szakemberek dolgoznak. Ezenkívül nagyon sok időbe telik majd megfelelő szabadúszót találni ilyen oldalakon.

Több mint 5453 szaki várja megrendelésedet!
© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu