Webdesign kidolgozása Budapesten

Webdesign kidolgozása

Válasszon megbízható mestereket közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Töltse ki a jelentkezési lapot
 2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
 3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Webdesign kidolgozása
 • Webdesign fejlesztés a Qjob segítségével.
 • Webhelyünk segít gyorsan megtalálni azt a tapasztalt szabadúszót, aki a megfelelő szolgáltatást nyújtja Önnek.
 • Webdesign kidolgozása – tegyen közzé egy hirdetést és az ellenőrzött szakemberek felkínálják szolgáltatásaikat és árajánlatot tesznek.

Egy honlap webdesign kidolgozása nem fog nagy költséget követelni, bármilyen tematikáról is van szó, ha a Qjob.hu honlaptól rendeli meg a szolgáltatást.

Több mint 5266 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 1611

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 5266 profi várja megrendelésedet!

Itt több tucat magánszakértő regisztrált, akik bármilyen megrendelést végre tudnak hajtani a webes források fejlesztésével, kitöltésével és optimalizálásával kapcsolatban. A végrehajtók hatalmas szakmai tapasztalattal rendelkeznek. A szakemberek professzionalitását az ügyfelek által hagyott visszajelzések és a személyes profilokba írt értékelések igazolják.

Az elvégzett munka ára

A Qjob oldalon regisztrált web-szakemberek munkadíja szinte mindig alacsonyabb az átlagpiaci áraknál. Győződjön meg erről személyesen, tekintse meg az árlistát, amely a webdesign létrehozásának átlagárát tartalmazza. A kedvező árak annak következtében alakulnak ki, hogy nincsenek közvetítők, s emellett nagy a konkurencia a Qjob.hu végrehajtói között.

Azt, hogy mennyibe kerül egy honlap webdesign-fejlesztése, pontosítani kell a kiválasztott szakembernél, mivel az összeg a megrendelés részleteitől függ. A költség a forrás funkcionalitásától, a formatervezés bonyolultságától és annak grafikus elemekkel való kitöltésétől függ:

 • parancsikonok
 • hagyományos és animált
 • internetes bannerek
 • videós indexképek, kollázsok megléte stb.

A Qjob honlapján regisztrált szakemberek mindazon techikával rendelkeznek, amelyek bármely internetes forrás minőségi tervezéséhez szükségesek. Végrehajtóink esztétikus honlapot hoznak létre, amelynek kényelmes a használata. A felület intuitív módon érthető, a betűtípusok könnyen olvashatók, a színek kellemesek a szemnek. Ugyanakkor nem fogja felesleges költségekbe verni magát, hisz a munka ára meglehetősen alacsony lesz.

A Qjob.hu végrehajtóinak profilja tartalmazza az árlistát a munka leírásával, valamint a honlapok designját illető szolgáltatások költségét. Tanulmányozza az információkat, hogy tájékozott legyen az ajánlatok beérkezésekor.

A webdesign munkálatok elvégzésének határideje

A jelentős szakmai tapasztalatnak köszönhetően a Qjob előadói mindig gyorsan dolgoznak. A kulcsrakész weboldal tervezése átlagosan két hetet vesz igénybe. Ezen időszak elteltével minőségi eredményt fog kapni:

 • profi módon elkészített termék, amely bármilyen eszközre adaptálható lehet
 • gondosan megtervezett grafikai elemek, amelyek megfelelnek a vállalat stílusának
 • több sablon elkészítése az információk weboldalon történő megjelenítéséhez
 • modern infografika, markerek, parancsikonok és egyéb látványelemek

A Qjob szakemberei mindaddig nem fejezik be a weboldal tervezését, amíg Ön nem lesz elégedett az eredménnyel. A komplex projekt utómunkálatai akár egy hónapot is igénybe vehetnek, de az internetes forrás ez idő alatt már működni fog.

Több mint 5266 szaki várja megrendelésedet!
© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu