Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, OnlineOn vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

www.onlineon.hu | Azért hoztuk létre az OnlineOn-t, hogy lehetőséget teremtsünk a fejlődni vágyó magyar vállalkozásoknak a digitalizálódásra. Az OnlineOn a marketing eszköztárával és az internet adta lehetőségek kihasználásával segíthet, hogy több vásárlót érj el, mint valaha!A legtöbb cég fejlődésében, fejlesztésében elengedhetetlen mérföldkő az arculathoz illeszkedő, minőségi weboldal. A szaktudásunk és vállalkozásod pontos ismeretének együttesével egy olyan online megjelenést hozhatunk létre számodra, mely a vállalkozásod egyik leghasznosabb részévé válhat. Ha pedig már megtetted az első lépést, ne feledd a webes megjelenés kaput nyit egy új világba, hisz az online marketing segítségével, azokat a fogyasztókat is elérheted, akik korábban még nem is hallattak rólad.Lépj be a webkorszakba! Legyen vállalkozásod is OnlineOn!

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Virtuális asszisztens megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk OnlineOn.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Virtuális asszisztens terén. OnlineOn egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be OnlineOn ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Virtuális asszisztens szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu