Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Maya vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Sziasztok! Szövegíróként dolgoztam egy erre specializálódott cégnek, de írtam PR szövegeket, blogokat, stb... Ezen kívül brand építéssel foglalkoztam/foglalkozom - magánvállalkozóktól a kis cégeken át a milliárdos forgalommal bírókig -, de csináltam már termékek, termékcsaládok arculatépítésének, online felületek szín- és szövegvilágának kidolgozását, hírlevelek elkészítését, stb... Nagyon jó látni, amikor egy induló cég, vállalkozás a közös munka után megtanulja önállóan vinni a dolgait, saját lábára áll, és sikereket ér el. Jelenleg szerkesztőként dolgozom egy tévéműsorban, tanítok, de az időmbe belefér más is. Ha szeretnél a kommunikációdban segítséget kapni, tanulni, vagy szövegíróra van szükséged, keress bátran.Maya

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Virtuális asszisztens megbízást Budaörs városában? Itt van, mondjuk Maya.

Ő egy szakember, aki Budaörs és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Virtuális asszisztens terén. Maya egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Maya ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Virtuális asszisztens szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu