Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Erik vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Tasi Erik vagyok, ELTE IK - programtervező informatikus hallgató. Egyetemi tanulmányaim mellett webfejlesztésben és szoftverfejlesztésben dolgozom, illetve projektjellegű munkákat vállalok. Ügyfeleimmel folyamatosan tartom a kapcsolatot, átfogó képet adok a projekt állapotáról a teljesítés közben. Legyen szó akár egy egyedi fejlesztésről, vagy webshopról, annak jogi, pénzügyi, szállítással kapcsolatos, vagy marketing és kupon menedzsmenttel kapcsolatos hátteréről, nem ütköztem még olyan problémába, amit ne tudtam volna megoldani. Részletes adatlapjaim: https://www.linkedin.com/in/tasierikhttps://profile.codersrank.io/user/tasierikReferenciamunka:https://geckoekszer.huhttps://pitypangvendeghaz.huhttps://nyitottkapuvendeghaz.hu

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Virtuális asszisztens megbízást Eger városában? Itt van, mondjuk Erik .

Ő egy szakember, aki Eger és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Virtuális asszisztens terén. Erik egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Erik ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Virtuális asszisztens szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu