Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Balázs vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Üdvözlöm, Balázs vagyok. Mérnökinformatikusnak tanulok a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Ebből kifolyólag rendkívül jól értek a számítógépekhez. Szívesen elvégzek bármiféle informatikával kapcsolatos feladatot, legyen szó egyszerű szoftver telepítésről, Word, Excel kezelésen át programozói feladatok ellátásáig.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Virtuális asszisztens megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Balázs.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Virtuális asszisztens terén. Balázs egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Balázs ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Virtuális asszisztens szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5
Krisztián

Krisztián K.

2020 február 24

Balázs pontosan és gyorsan dolgozott, mindent a megbeszéltek szerint végzett el.

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5
2020 február 24

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu