Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Rita vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Egyetemi marketing mesterdiplomával rendelkezem, melyet követően a szakmai tapasztalatszerzés mellett számos egyéb képzést is elvégeztem ezen a területen. Az elmúlt 3 évben projektmenedzserként tevékenykedtem egy nagy, magyar gyártó vállalatnál. Egyszerre számos különböző projekt futott, sok mindenre kellett egyszerre odafigyelni, és rengeteg határidőt kellett betartani – ebből fakadóan bátran kijelenthetem, hogy erős koordinációs képességekkel rendelkezem, nem riaszt meg, sőt, kimondottan motivál a párhuzamosan futó feladat tenger. Amikben segítségükre lehetnék:•webshop frissítés, termékfeltöltés•piac-és konkurenciakutatás, elemzés•kulcsszókutatás•értékesítési célú szövegek írása (hirdetés, landing oldal, termékleírás, blog, e-mail, közösségi oldal posztok) •marketingkommunikációs kampányok tervezése•közösségi oldalak menedzselése •Google Ads + Facebook + egyéb online hirdetések megtervezése, létrehozása, elemzése•e-mail kampányok megtervezése, levelek megírása, kiküldése, eredmények elemzése •havi statisztikák készítése (Google Analytics, Google Ads, Facebook, Instagram, egyéb) •kisebb grafikai munkák, képek szerkesztése Felsőfokú angol nyelvvizsgával rendelkezem, így nem okoz gondot az angol szövegírás sem. Számlaképes vagyok.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Virtuális asszisztens megbízást Szigetszentmiklós városában? Itt van, mondjuk Rita.

Ő egy szakember, aki Szigetszentmiklós és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Virtuális asszisztens terén. Rita egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Rita ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Virtuális asszisztens szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu