Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Andrea vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Vállalkozásunkat abban az időben indítottuk, amikor még nagyon kevesen hallották ezt a kifejezést, virtuális asszisztens.2004 óta azonban egyre több ügyfelünkben tudatosult, hogy az adminisztráció kiszervezése mekkora költségmegtakarítást eredményezhet saját vállalkozásában vagy, hogy milyen sok idejét tudja felszabadítani, ha nem egyedül végzi ezeket a feladatokat, hanem bevon egy virtuális asszisztenst.Családi vállalkozásként működünk. Kizárólag távmunkában dolgozunk, elsősorban kötetlen munkaidőben. Szolgáltatásaink: Weboldal:Wordpress alapú weboldalak készítése, karbantartása (továbbá WIx, Weebly, Blogger, Blog.hu, Cafeblog, stb. oldalak készítése alap szinten, karbantartásuk)Képek, videók szerkesztése:Olyan egyszerűbb kreatív anyagok elkészítése, amelyek nem igénylik egy grafikus bevonását. (Photoshop, Canva, Screencast-O-Matic, Filmora, stb. programokkal)Közösségi oldalak kezelése:Facebook, Instagram, Pinterest, Youtube, stb. oldalak kezeléseAlapvető adminisztráció:Word, Excel, PowerPoint, Publisher, Google (Docs, Sheet, Form, Gmail, Drive, My Business) Számlázz.hu, Billingó, SalesAutopilot, Listamester, Trello, Abby Finereader, stb. programok ismerete.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Virtuális asszisztens megbízást Dunaújváros városában? Itt van, mondjuk Andrea.

Ő egy szakember, aki Dunaújváros és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Virtuális asszisztens terén. Andrea egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Andrea ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Virtuális asszisztens szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu