Gépelés Budapesten

Gépelés

Tapasztalt szabadúszót keresel? Válassz megbízható szakembert közvetítők nélkül, és takaríts meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Hozz létre feladatot
 2. A már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válaszd ki a legjobb szabadúszót
Gépelés
 • Gépelés Budapest a Qjob segítségével.
 • Honlapunk segít gyorsan megtalálni azt a tapasztalt szakembert, aki a kívánt szolgáltatást nyújtja számodra.
 • Gépelés Budapest – tegyél közzé egy feladatot és az ellenőrzött szakemberek felkínálják szolgáltatásaikat és árajánlatot tesznek.
Több mint 5453 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 421

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 5453 profi várja megrendelésedet!

Gépelés

Ma a számítógéppel történő gépelés számos szakmai terület nélkülözhetetlen része. Sőt, ezekre a szolgáltatásokra nemcsak a vállalatoknak és a vállalkozóknak, hanem az egyszerű magánemberekenek is szükségük van. A szakmai irodák és cégek általában nem kis összegeket kérnek el a gépelésért. Nem mindenki talál jó szabadúszót.

A Qjob.hu oldala lehetővé teszi, hogy öt perc alatt rendelj gépelési segítséget. Az ügyfél a lehető legrészletesebben megfogalmazhatja a munka elvégzésére vonatkozó követelményeket, javaslatokat kaphat a megrendelés teljesítésére és tapasztalt szakembereket alkalmazhatsz.

Eredeti szöveggel való munka változatai

Magukat a gépelési szolgáltatásokat általában az alábbiak szerint tudjuk felosztani:

 • a kéziratok a legnehezebb és legdrágább lehetőség. A kézirat szövegének beírásához a szakembernek nemcsak a számítógép kezelésének képességeivel kell rendelkeznie, hanem képesnek kell lennie valaki más kézírásának elemzésére is
 • gépírásos szövegek - az ilyen szöveget nem lehet konvertálni speciális programokkal, mivel általában nem érzékelnek jól egy adott betűtípust
 • a nyomtatott szöveg a legegyszerűbb lehetőség. A PC-n létrehozott szövegeket speciális programok segítségével lehet felismerni, ami azt jelenti, hogy gyorsan konvertálhatók elektronikus formába

Miért van szükség számítógépes gépelésre

A számítógépes gépelési szolgáltatásokat általában azok a kiadók igénylik, akik kéziratokkal és gépírókkal szembesülnek. Leggyakrabban szabadúszókkal dolgoznak. De nekik is van, hogy szükséges a szöveget elektronikus formára konvertálni - csak egy szakember képes professzionálisan és hatékonyan végezni 100-200 oldallal korlátozott idő alatt. Az idegen nyelvű gépelés szintén népszerű szolgáltatás, költsége magasabb, mint a magyar nyelvű eredetivel való munka ára.

A szaki gyors megtalálásához a következőket kell megadnod:

 • eredeti nyelv - magyar vagy idegen nyelvű (add meg, melyik);
 • eredeti típus - kézirat, gépírásos vagy számítógépes szöveg;
 • munkaformátum - távolról vagy az ügyfél helyén.

Gépelési költsége - miből induljunk ki?

A szöveg gépelésének ára több összetevő alapján kerül meghatározásra:

 • a munka bonyolultsága - a kézzel írott vagy gépelt szövegek magasabb besorolásúak, mint a számítógépeseké, mivel az utóbbiak speciális programokkal konvertálhatók
 • eredeti nyelv - az idegen nyelvű gépelés költsége magasabb, mint magyar nyelven
 • munkaformátum - a szkennelt másolatokkal végzett munka ára alacsonyabb, mint azokban az esetekben, amikor egy ügyféllel való beszélgetésre és a fizikai adathordozó kézhezvételéhez személyes találkozóra van szükség.

Ezen az oldalon elfogadható áron rendelhetsz gépelést. A jelentkezések alapján megbízhatsz egy szakit, aki profin és hatékonyan gépeli le a szöveget. A megrendelés költségét a Qjob.hu fő oldalán tudhatod meg - a szabadúszók általában a költségek hozzávetőleges tartományát jelzik. Itt megtalálhatod a valós felhasználók véleményét és megjegyzéseit is a szakember munkájával kapcsolatban.

Több mint 5453 szaki várja megrendelésedet!
© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu