Arculattervezés Budapesten

Arculattervezés

Tapasztalt szabadúszót keresel? Válassz megbízható szakembert közvetítők nélkül, és takaríts meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Hozz létre feladatot
 2. A már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válaszd ki a legjobb szabadúszót
Arculattervezés
 • Arculattervezés Budapest a Qjob segítségével.
 • Honlapunk segít gyorsan megtalálni azt a tapasztalt szakembert, aki a kívánt szolgáltatást nyújtja számodra.
 • Arculattervezés Budapest – tegyél közzé egy feladatot és az ellenőrzött szakemberek felkínálják szolgáltatásaikat és árajánlatot tesznek.
Több mint 5166 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 540

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 5166 profi várja megrendelésedet!

Arculattervezés

Hirdess meg egy feladatot a Qjob.hu-n, megadva, hogy egy Budapesti cég arculattervezésére van szükséged. A feladatban add meg a határidőt és az arculattervezés költségkeretét.

A feladat közzététele után a Qjob-nál regisztrált szakemberek és designer studiók segítséget nyújtanak neked az egyéni stílus kialakításához az üzletek és más vállalkozások számára. Tekintsd át a jelentkezőktől kapott válaszokat, és válaszd ki azt a szakit vagy társaságot, akire szeretnéd rábízni a vállalati arculattervezést.

Az arculattervezés lépései

A vállalkozás sikere, helye és piaci elismertsége attól függ, mennyire jól definiálták a márka helyzetét és stílusát, illetve a grafika és a logó kivitelezésétől. A Qjob.hu-n regisztrált tapasztalt szakemberek széleskörű szakmai ismeretekkel rendelkeznek a márka-koncepciók létrehozásában

A Qjob szabadúszók felelősségteljesen szemlélik az egyes arculattervezési projektek megvalósítását. A munka több szakaszból áll. Mint pl.:

 • a piaci környezet és a célközönség elemzése, az árpolitika és a rivális vállalkozások magatartásának tanulmányozása
 • a márka stílusának és koncepciójának kidolgozása: színválasztás, a vállalati logó és a védjegy formája
 • kölcsönhatás veled: kezdeti fejlesztések biztosítása, a sorrend kiigazítása

A projekt jóváhagyása után a Qjob szakik véglegesítik a vizualizáció vázlatát, és a vállalati identitás kész koncepcióját egy logóval látják el, átadva neked a szerzői jogokat.

A Qjob-nál regisztrált szakemberek részletes marketingkutatást végeznek, pontosan meghatározva a vásárlók igényeit. A szakik mélyen behatolnak a szervezetek struktúrájába, gondosan tanulmányozzák őket. A kapott adatokat az arculattervezők felhasználják a márkanevek fejlesztésére, az eredeti cégnevek kiválasztására. A Qjob.hu szakemberek rendkívüli logó opciókat, színkódokat és szokatlan grafikai megoldásokat hoznak létre a vállalati arculat számára.

Vedd igénybe a képzett szakemberek segítségét, hogy a továbbfejlesztett arculatnak köszönhetően növekedjenek az eladásaid és a vállalkozásod sikeresebb lehessen. A Qjob szakembereket érdekli az egyes megrendelések minőségi végrehajtása és a vállalati arculattervezés fejlesztése. A Qjob szakemberének pozíciója az oldalon attól függ, mennyire elégedett az ügyfél az általa végzett arculattervezési projekttel.

Arculattervezés árak

A Qjob.hu-n mint a szakosodott cégek úgy szabadúszók is megbízhatóak a vállalati arculattervezéssel. Lehetőséged van kapcsolatba lépni azokkal a szakikkal, akik szakmai jellemzői és árszabásai megfelelőek a számodra. Ha egy szabadúszó nem rendelkezik fix díjakkal az arculattervezés területén, akkor a költséget egyedileg kell kiszámítani.

A Qjob szakemberek figyelembe veszik az ügyfél pénzügyi lehetőségeit, és a projekteket a kiosztott költségvetésnek megfelelően valósítják meg. A vállalati arculattervezés olcsó lesz.

A vállalati arculattervezés költsége általában olyan paraméterektől függ, mint:

 • a munka összetettsége
 • a megbízás volumene
 • a szolgáltatások sürgőssége

Miután kiválasztottad a szakembert, telefonon, emailen vagy személyesen beszélhetitek meg a munkafeltételeket. Mond el a szakembernek a projekt stílusával kapcsolatos kívánságaid - az általános koncepciót és annak egyes elemeit. A Qjob vállalkozó figyelembe veszi az összes követelményt, és megnevez egy hozzávetőleges árat a vállalati arculattervezés fejlesztéséhez. A pontos árak a vállalati identitás és a számítások jóváhagyása után válnak ismertté.

A Qjob.hu szakembereivel való együttműködés előnyei

A Qjob-on regisztrált szabadúszók és Budapestre szakosodott cégek, vállalati arculattervezés terén nyújtanak szolgáltatásokat. Az új vállalati identitás semmiből történő fejlesztése mellett a szakemberek megváltoztatják bármilyen tevékenységi területen működő vállalkozások jelenlegi kialakítását. Ez elősegíti a márkaidentitás szintjének emelését és hozzájárul vállalati irányvonalának fejlődéséhez.

A stílus kidolgozása során a Qjob szakik elsősorban a te kívánságaid vezérlik. Az egész munka során a szakemberek kapcsolatot tartanak fenn az ügyféllel, ha szükséges, módosítják a részleteket és a vállalati arculat általános koncepcióját.

Az egyéni megközelítésnek köszönhetően a Qjob szakemberei a lehető legjobb módon fogják elvégezni az arculattervezést. Kiváló minőségű dizájnt kap és saját logót, amely később szerepelhet reklámfüzeteken, táblákon és egyéb nyomdai termékeken.

A Qjob szakemberek munkájának sajátosságai:

 • Az arculattervezés egyszerű és összetett megrendeléseinek magas színvonalú végrehajtása
 • kreativitás a grafika létrehozásakor, a vállalati identitás és a logó fejlesztése magas szakmai szinten
 • a projekt-előkészítési határidők szigorú betartása és a szolgáltatások kedvező ára

A szakemberek számos olyan munkát végeznek, amelyek célja a vállalati imázs vonzerejének növelése. A vállalati arculat mellett megrendelheted a Qjob-on regisztrált szakemberektől, a társaság hivatalos honlapjának, márkakönyvének vagy hirdetési portfóliójának tartalomfejlesztését is.

Beszélj olyan szakemberekkel, akik modern megoldásokat alkalmaznak az internetes tervezés világában, és jól ismerik a vállalati arculattervezés terén a piacon tapasztalható trendeket. A vállalati identitás fejlesztése, amelyet a Qjob.hu szabadúszói hajtanak végre, segít a vállalkozásodnak abban, hogy sikeresen mutassa be magát.

Több mint 5166 szaki várja megrendelésedet!
© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu