UI/UX design Budapesten

UI/UX design

Tapasztalt szabadúszót keresel? Válassz megbízható szakembert közvetítők nélkül, és takaríts meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Hozz létre feladatot
 2. A már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válaszd ki a legjobb szabadúszót
UI/UX design
 • UI/UX design Budapest a Qjob segítségével.
 • Honlapunk segít gyorsan megtalálni azt a tapasztalt szakembert, aki a kívánt szolgáltatást nyújtja számodra.
 • UI/UX design Budapest – tegyél közzé egy feladatot és az ellenőrzött szakemberek felkínálják szolgáltatásaikat és árajánlatot tesznek.
Több mint 5453 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 571

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 5453 profi várja megrendelésedet!

UI/UX design

Ha érdekel a webes felületek profi és olcsó fejlesztése, a Qjob.hu weboldalán gyorsan megtalálhatod azokat a szakembereket, akik elfogadható áron nyújtanak ilyen szolgáltatásokat Budapesten. Hagyj egy egyszerű és vonzó UI/UX Design tervezési feladatot egy tapasztalt szaki számára, aki hibátlanul el fogja végezni.

Egy funkcionális felület létrehozásának költségeiről a vállalkozóval mindig személyesen tudsz megállapodni. A hozzávetőleges árak megtekinthetők a Qjob szabadúszók profiljában. Tekintettel arra, hogy szakembereink nem vesznek igénybe közvetítői szolgáltatásokat, nincs szükségük irodabérlésre, hirdetésre, így megfizethető árakat kínálnak.

Hogyan alakul ki az információs oldalak használhatósága

A Qjob.hu oldalán olyan Budapesti és vidéki webstúdiók és szabadúszók regisztráltak, akik webes projektek UI/UX design felületének létrehozására szakosodtak,. Az információs weboldal megtervezése előtt a Qjob szakember:

 • figyelmesen meghallgatja az elképzeléseid
 • elemzi a felhasználói igényeket a vállalkozásod területén
 • létrehozza a weboldal prototipusát
 • teszteli a terméket

A webes felületek fejlesztését a Qjob vállalkozó úgy hajtja végre, hogy azok egyszerűek és érthetőek legyenek a felhasználó számára.

A Qjob.hu-n regisztrált képesített szakemberek megfizethető áron vállalják különböző felületek fejlesztését:

 • webáruházak
 • szórakoztató vagy információs oldal
 • landing page vonzó kivitelben
 • távolról dolgozók, szabadúszó vállalatok és magán szakemberek bemutatkozó oldalai

A weboldal megtervezésekor a Qjob szabadúszó meghatározza a szervezet célközönségének preferenciáit. A potenciális ügyfél könnyen navigálhat a felületen, és célzott műveleteket hajthat végre.

A Qjob szakembere intuitív kezelőfelülettel rendelkező hatékony erőforrást fejleszt oly módon, hogy a lehető legtöbb potenciális ügyfél figyelmét megragadja és megtartsa. Ehhez a Qjob szaki:

 • animációkat, vonzó képeket és videókat helyez el az oldalakon
 • különféle eszközök használatával egyedivé teszi a weboldalt
 • egyszerűvé és egyértelművé teszi a navigációs elemeket
 • kiemeli a fontos oldalelemeket betűtípus és szín használatával

A weboldal mindenképp tartalmazni fogja a cég elérhetőségeit és egy visszajelzési űrlapot az ügyfélszolgálatnak. Annak érdekében, hogy az ügyfél kényelmesen megtekinthesse a weblap tartalmát egy számítógépről vagy egy mobiltelefonról a projektben résztvevő Qjob szaki adaptív felülettel rendelkező oldalakat tervez.

UI/UX Design - ahogy egy Qjob szabadúszó végzi

A Qjob.hu weboldalán regisztrált szabadúszótól vagy webstúdiótól a számodra kényelmes időben rendelhetsz olcsón egy egyszerű és funkcionális felületű internetes felület UI/UX design tervezésével kapcsolatos feladatot.

A tapasztalt szaki Budapest bármely területére eljön, hogy megvitassa az előttetek álló projekt részleteit. Amikor a Qjob szakember meghatározza az UI/UX design bonyolultságát, világossá válnak a munka pontos költségei.

A felület kialakításának határidejéről a személyes kommunikáció során fogsz megállapodni a szakemberrel. A weboldal felületének fejlesztése általában több napot vesz igénybe. Ezt követően a Qjob szaki teszteli az oldalt.

A fejlesztő azonosítja a hibákat a felületen, és ha szükséges, megváltoztatja az oldal népszerűsítésének taktikáját. Minden oldal tartalmát a Qjob.hu tapasztalt szakembere készít el, figyelembe véve a felhasználói igényeket.

Az UI/UX design árak

A fejlesztő az árakat az információs oldal összetettségének és funkcionalitásának figyelembevételével határozza meg. Az ár számos tényezőtől függ:

 • a tervezési elemek bonyolultsága
 • a portál oldalainak száma
 • animált képek jelenléte
 • a felület elrendezésének összetettsége

A weboldal főoldalának megtervezése többe kerül, mint más műveletek, mivel ennek minőségétől függ a látogatók oldalon eltöltött ideje és célzott műveleteket végrehajtására való hajlandóság.

Kérésedre a Qjob-on regisztrált szakember olcsón elkészíti egy meglévő weboldal UI/UX design rendszerét. Az együttműködés időtartama alatt az ügyfél átfogó technikai támogatást kap.

Ha egy egyszerű és könnyen érthető felületre van szükséged a látogatóid számára, akkor a Qjob.hu oldalán tehetsz közzé feladatot, megjelölve a díjazás összegét. A szabad szakik gyorsan reagálnak egy ajánlatra, ha annak feltételei érdekesek. Most már megrendelheted egy képzett szabadúszó szolgáltatásait, a Qjob megbízásokat éjjel-nappal fogadják.

Feltétlenül olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit, és hasonlítsd össze a szakik által kínált árajánlatokat. Válassz ki egy szabadúszót, és beszéld meg vele, hogy milyen feltételek mellett zajlik az UI/UX design magas színvonalú fejlesztése.

Több mint 5453 szaki várja megrendelésedet!
© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu