Weboldal tervezés Budapesten

Weboldal tervezés

Tapasztalt szabadúszót keresel? Válassz megbízható szakembert közvetítők nélkül, és takaríts meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Hozz létre feladatot
 2. A már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válaszd ki a legjobb szabadúszót
Weboldal tervezés
 • Weboldal tervezés Budapest a Qjob segítségével.
 • Honlapunk segít gyorsan megtalálni azt a tapasztalt szakembert, aki a kívánt szolgáltatást nyújtja számodra.
 • Weboldal tervezés Budapest – tegyél közzé egy feladatot és az ellenőrzött szakemberek felkínálják szolgáltatásaikat és árajánlatot tesznek.
Több mint 5166 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 264

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 5166 profi várja megrendelésedet!

Weboldal tervezés

Ha módosítani kívánsz egy meglévő webhely designt, vagy új felhasználói felületet szeretnél tervezni egy weboldalhoz, vedd fel a kapcsolatot a Qjob vállalkozókkal. Minden olcsó weboldal tervezést kínáló szakember nagy tapasztalattal rendelkezik nemcsak az üzleti, de más projektek kidolgozásában is.

A weboldal tervezés egy összetett munka, amely a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

 • weboldal ellenőrzése
 • az oldal használhatóságának elemzése
 • az ügyfelek igényeinek megfelelő új design kidolgozása és megvalósítása
 • a webportál elrendezése és tartalommal való feltöltése
 • SEO optimalizálás és a reklámok, az általános információkhoz és a felhasználói igényekhez kapcsolódó új szövegek beépítése

A Qjob.hu szakemberek szolgáltatásainak megrendelésével kiváló minőségű megoldásokat kapsz a webhely menedzsment moduljának testreszabására, a navigációs sáv fejlesztésére, szoftverek vagy bővítmények hozzáadására.

Milyen gyorsan készít el egy Qjob szabadúszó egy weboldal tervezést

Hogy megtudd, mennyi időbe telik egy weboldal tervezés kidolgozása, vedd fel a kapcsolatot egy Qjob szakemberrel, és beszéld meg vele az egyoldalas honlap vagy egy teljes portál fejlesztésének részleteit. Ha egyszerű projektet tervezel, a kivitelezés időtartama körülbelül egy hét. A vállalkozó szakmai segítségével megoldhatod a webhelyek elrendezésével és megjelenítésével kapcsolatos problémákat, kiválasztva a képek optimális felbontását.

Designer segítségére van szükség egy olyan projekt létrehozásához, amely feltárja a webes felületek erősségeit és gyengeségeit, majd kiigazítja azokat. A szakember megfizethető áron tervez meg egy vagy több oldalt, amely lehetővé teszi, hogy vizuálisabban ábrázold a webhelyet. Átfogó megoldásokat kapsz a kezdőlap és a webhely belső részeinek kitöltésére.

Annak érdekében, hogy feladataid nagyobb hatékonysággal oldhasd meg, bízd a webhely tervezését a Qjob szakembereire. A képzett szabadúszók megfizethető áron és a lehető legrövidebb időn belül számos tervezési megoldást készítenek az oldalhoz, amelyek közül kiválaszthatod a megfelelőt. A weboldal tervezéssel foglalkozó szakemberek nemcsak egy webes felület magas színvonalú tervezését fogják elvégezni, hanem üzleti rendszert is fejlesztenek, amelynek célja az ügyfél problémáinak megoldása.

Egy tipikus honlapstruktúra a következő összetevőket tartalmazza:

 • egy főoldal, amelynek egységes kialakítása és stílusa van a projekttel
 • belső részletek, beleértve az elérhetőségeket és más tematikus blokkokat

Mennyibe kerül a weboldal tervezés

Miután az alkalmazáson keresztül felvetted a kapcsolatot egy Qjob szakival, folytathatod a munkamenet megvitatását. Ebben a szakaszban felméritek az összes feladat nagyságrendjét, meghatározzátok a szakember munkájának árát, valamint a weboldal időzítését. Javaslatokat fogsz kapni a webtermék interneten történő népszerűsítésére, a webhely jövőbeni kitöltésére és fenntartására, a webes erőforrás stabil működéséhez szükséges programok telepítésére.

A tervezésre való továbblépés egy szerződés aláírásával kezdődik, amely tartalmazza a feladatok listáját és az egyes szolgáltatások költségeit. Szakemberek segítségére lesz szükség egy webfelület navigációs struktúrájának kidolgozásakor, felhasználói forgatókönyvek meghatározásakor és a különböző eszközök szükségességének felmérésében. A Qjob.hu szakembereknél mindent megtalálsz, amire egy jó minőségű weboldal tervezéséhez szükség van.

Weboldal tervezés árak

Szolgáltatások neveÁr
A webhely oldalainak megtervezése és elrendezése4000 Ft/oldal-tól
Weboldal prototípus készítése6000 Ft/projekt-től
Weboldal tartalom tervezése2500 Ft/projekt-től
Weboldal sablonok tervezése3500 Ft/oldal-tól
Weboldal kezdőlap tervezés3500 Ft/projekt-től
Több mint 5166 szaki várja megrendelésedet!
© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu