Weboldal készítés Budapesten

Weboldal készítés

Tapasztalt szabadúszót keresel? Válassz megbízható szakembert közvetítők nélkül, és takaríts meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Hozz létre feladatot
 2. A már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válaszd ki a legjobb szabadúszót
Weboldal készítés
 • Weboldal készítés Budapest a Qjob segítségével.
 • Honlapunk segít gyorsan megtalálni azt a tapasztalt szakembert, aki a kívánt szolgáltatást nyújtja számodra.
 • Weboldal készítés Budapest – tegyél közzé egy feladatot és az ellenőrzött szakemberek felkínálják szolgáltatásaikat és árajánlatot tesznek.
Több mint 5453 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 394

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 5453 profi várja megrendelésedet!

Miből áll a weboldal készítés?

Weboldal készítés - egy fejlesztő csapat által végzett folyamat, aminek a végeredménye egy kész, minden meghatározott igénynek megfelelő weboldal. Egy ilyen projekt célja egy olyan weboldal készítése, amihez már nem szükségesek komolyabb utómunkák. Weboldal készítés során a következő professzionális szakemberek vesznek részt a fejlesztés következő szakaszaiban:

 • UX prototípus készítése (egy felület tervező végzi)
 • Szemantikus mag összegyűjtése és szerkezet kialakítása (SEO szakember végzi)
 • CMS platform kiválasztása üzleti feladatokhoz (az ügyfél végzi a projektmenedzserrel együttműködve)
 • Az oldal design fejlesztése az 1. és 2. pont alapján (webdesigner készíti)
 • Tartalom létrehozása (a 2. pont szerint), anyag összegyűjtése (a szövegírók együtt vesznek részt benne az ügyfél marketing szakemberével)
 • Sablon elrendezése a 4. pont alapján (html-elrendezési szakasz)
 • Sablon beágyazása a CMS-be (egy webfejlesztő által)
 • Kiegészítő funkciók készítése és létrehozása, szkriptek (programozó)
 • Mutatók telepítése és statisztikai rendszerek beállítása (webmester)
 • Honlapok készítése és kitöltése (tartalomkezelő)

A Qjob.hu felülete a felsorolt ​​szakterületeken kompetens szabadúszók bázisával rendelkezik, és a megrendelő bármilyen bonyolultságú projekten végzett munkához ingyenesen választhat ki szakembert csapata számára. Ehhez a megrendelőnek mindössze egy szabadúszóknak szóló megbízást kell megfogalmaznia és elhelyeznie.

A weboldal készítés fajtái

A kulcsrakész weboldal készítésre vonatkozó megrendelések nagyrésze a Qjob.hu-n a következő esetekre terjed ki:

 • Webáruházak
 • Általános CMS weboldalak
 • Blogok és híroldalak
 • Landingek és egyoldalas honlapok

A különleges web projektek, például üzenőfalak, randi oldalak és vállalati honlapok kevésbé keresettek, viszont ugyanúgy benne vannak az oldal szabadúszóinak hatáskörében.

Feladatmegfogalmazás weboldal készítés megrendeléséhez 7 pontban

Minden szakembernek megvannak a sajátos követelményei a projekt feladatainak meghatározására, egységes formát lehetetlen meghatározni. Azért, hogy megrendelhessünk egy weboldal készítést feltétlenül helyesen kell megfogalmazni a webfejlesztési feladatot a szabadúszónak, a 7 fő pontot szabad formában meghatározva:

 1. Tevékenység típusa, és példák ezen a területen működő weboldalakról
 2. Tervezett megjelenő áruk/információk
 3. Adminisztrációs funkciók (oldalak és termékek hozzáadása, szinkronizálás egy árlistával vagy számviteli rendszerrel stb.)
 4. Brand book (ha van)vagy tervezési kívánságok (logó, grafika)
 5. Üzleti terméket (vagy szolgáltatást) leíró anyagok
 6. Szükséges felhasználói interakciók (kérések, visszajelzés, online fizetés)
 7. Marketing célok és a látogatók bevonzásának tervezett módjai a webhelyre

A kezdeti szabad formájú technikai megbízás elegendő lesz ahhoz, hogy választ és ajánlatot kapjunk a megfelelő szabadúszótól, aki ezután személyesen vagy online további kérdéseket tesz fel. A megrendelés elkészítésekor elegendő felvázolni a költségvetési elvárásainkat, a projekt végleges költségei a részletek tisztázását követően kerülnek megállapodásra.

Nehézségek: a leggyakoribb akadályok weboldal készítés során

Egy kereskedelmi webes projektnél elvárt a határidők és az üzleti terv betartása. Ezért számos tippet kínálunk, amelyek lehetővé teszik a fejlesztés megfelelő megszervezését és a tipikus hibák leküzdését a folyamatban, magyarázatot adva azok okaira és felgyorsítják egy összetett projekt kivitelezési idejét.

Weboldal készítés Munkaterv

Biztosítani kell egy „minimális tervet” a projekthez, és a komplex fejlesztési szakaszokat el kell különíteni egy „indítás utáni felülvizsgálat” tervvel. Javasoljuk egy a megrendelő és a kivitelező számára is megfelelő módszer megbeszélését a web projekt feladatainak meghatározására, rögzítésére és figyelemmel kísérésére, illetve a költségvetés ütemezésére (például Trello, Basecamp, Wrike, Teambox, Teamer és más bevált eszközök).

Weboldalhoz fűződő jogok

A domain név és a tárhely, amelyen a fájlok és a weboldal fizikailag megtalálhatók, tulajdonnak minősülnek, így jobb egy magánszemélyt vagy társaságot azonnal regisztrálni (jogi személyt - több résztvevő esetén). A regisztráló társasággal történő megállapodás megkötéséhez a személy személyi adatai vagy a társaság alapító okiratok szükségesek.

Fiókok és hozzáférések

A kényelem érdekében külön e-mail fiókot kell létrehozni az ügyfél nevére, hivatkozva személyes e-mailjére és telefonszámára - jobb ha a projekt levelezéseit és belépési adatait egy helyen tárolják, biztosítva az ügyfél számára ezek cseréjének és visszaállításának lehetőségét. A jövőben a weboldal mutatói és online statisztikai rendszerei össze lesznek kapcsolva egy ilyen fiókkal.

Weboldal készítés design

A projekt legnehezebb része, mivel rengeteg elképzelés és szemléletmóddal találkozhatunk ezen a téren. Ajánlatos egy jó minőségű sablon megoldás bevezetésével kezdeni, amelyben bőségesen akad a felsorolt ​​általános esetekből. Végtelen módon „játszhat” a web designnal, de jobb, ha ezt a webhely elindítása után teszi.

Felhő mappa

A munka megkezdése előtt feltétlenül szükséges egy felhő alapú munkamappa készítése, ehhez az ingyenes felületek, mint például a Google Drive, a Onedrive, a Cloud.Mail és mások bármelyike ​​alkalmas.

A felsorolt ​​intézkedések minimalizálják a késés valószínűségét a Weboldal készítés során és megteremtik az alapot a web projekt sikeres működéséhez.

Több mint 5453 szaki várja megrendelésedet!
© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu