Webshop készítés Budapesten

Webshop készítés

Tapasztalt szabadúszót keresel? Válassz megbízható szakembert közvetítők nélkül, és takaríts meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Hozz létre feladatot
 2. A már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válaszd ki a legjobb szabadúszót
Webshop készítés
 • Webshop készítés Budapest a Qjob segítségével.
 • Honlapunk segít gyorsan megtalálni azt a tapasztalt szakembert, aki a kívánt szolgáltatást nyújtja számodra.
 • Webshop készítés Budapest – tegyél közzé egy feladatot és az ellenőrzött szakemberek felkínálják szolgáltatásaikat és árajánlatot tesznek.
Több mint 5453 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 394

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 5453 profi várja megrendelésedet!

Webshop készítés

Webshop készítését a Qjob.hu oldalán regisztrált Budapesti webfejlesztőktől rendelheted meg. Szakembereink olcsón fejlesztenek bármilyen összetettségű webhelyet, figyelembe véve a webshopok specializációját. Tölts fel egy megrendelést, hogy megbízható vállalkozót találj, akivel felveheted a kapcsolatot és a projekt minden részletét megbeszélheted - szakembereink a hét minden napján dolgoznak.

Egy webáruház számos előnyt kínál - közzétehetsz információkat a szolgáltatásokról és termékekről, valós időben kapcsolatba léphetsz az ügyfelekkel és növelheted a számukat. Egy jól megtervezett weboldal növeli a bevételt és a vállalat imázsát.

Egy webshop előnyei

A webshop készítés népszerű irány a webfejlesztés területén, mivel jelentős anyagi költségek nélkül segíti a vállalkozás hatékony fejlődését. A felhasználókat vonzza a platform éjjel-nappal elérhetősége, a katalógusok megtekintésének kényelme, az áruszállítás lehetősége bárhol Budapesten, az agglomerációban és más megyékben. Az online áruházak fő előnyei:

 • az áruház nincs a helyiséghez kötve - a termékek tárolásához bármelyik helyet kiválaszthatod. A szállítás nemcsak egy régióban, hanem az egész világon elvégezhető
 • a célközönségre összpontosít - egy webhely népszerűsítésekor a felhasználók egy meghatározott csoportjára kell összpontosítani a legjobb eladási számok elérése érdekében
 • minimális karbantartási költségek - az online áruházakban való munkavégzéshez nem kell sok alkalmazott, bérleti díjat sem kell fizetned

A webshopok jól népszerűsíthetők a közösségi hálózatokon, vonzva a felhasználókat és éjjel-nappal kereskedve. Így egy profi webáruház létrehozása hatékony módszer az üzletfejlesztésre. Rendeld meg a szolgáltatást a Qjob.hu-n regisztrált szakemberektől a legalacsonyabb áron.

Mit tartalmaz egy webshop készítés szolgáltatás

A minőségi webshop készítés - egy átfogó szolgáltatás, amely magában foglalja egy web felület fejlesztését, megtervezését, bevezetését, a webáruház promócióját a közösségi hálózatokban és a keresőmotorokban. Ha úgy döntesz, hogy online üzletet rendelsz magánszemélyektől, akkor a következő szolgáltatásokat kapod:

 • egyedi kialakítás adaptív elrendezéssel
 • domain név regisztráció
 • irányítási rendszer, hírcsatorna, visszajelzési űrlap felállítása
 • termékkatalógus és árukosár készítése
 • válogatás és keresés, fizetési rendszer beállítása

A szakemberek kifejlesztenek egy kényelmes webhelystruktúrát, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy egyszerűen válasszanak terméket, megtekinthessék a fényképeket, vásárolhassanak és véleményezhessenek. Egyes szakemberek kiegészítő szolgáltatásokat nyújtanak az webáruházak létrehozásához, ideértve a konzultációkat és a webhely karbantartását (a karbantartás időtartamát beszéld meg a kiválasztott vállalkozóval) Az együttműködés feltételeiről és a nyújtott szolgáltatásokról további információkért vedd fel a kapcsolatot a szakemberekkel.

Webshop specializációk

Online áruházakat egyéni vállalkozók és az üzletfejlesztésben érdekelt nagyvállalatok nyitják meg. Az online kereskedésnek számos előnye van, és létrehozhatsz egy értékesítési pontot a termékek és szolgáltatások hatékony értékesítéséhez. Vedd fel a kapcsolatot a Qjob.hu-n regisztrált webfejlesztőkkel, ha a következő típusú webshop készítésre van szüksége:

 • virágos
 • könyv áruház
 • autóalkatrészek és kiegészítők
 • szerszámos
 • háztartási készülékek és elektromos áruk
 • kisállat kellékek
 • kozmetikumok és kiegészítők
 • ruhák gyerekeknek, nőknek és férfiaknak stb.

A szakemberek emellett mobilalkalmazásokat is fejlesztenek Android, IOS és Windows Phone operációs rendszerek számára. A felület létrehozásakor a szakik figyelembe veszik az összes kívánságot, és rövid idő alatt elvégzik a munkát. A fejlesztők számára az elrendezések elkészítéséhez szükséges idő és a webhely későbbi indítása a struktúra összetettségétől és az oldal tervezésével és funkcionalitásával kapcsolatos egyéni kívánságoktól függ.

Webshop készítés árak

A szabadúszó webfejlesztők és stúdiók segítenek neked az áruk és szolgáltatások értékesítésére szolgáló weboldal létrehozásában az egyedi követelményeknek megfelelően, a tervezett költségvetésen belül. Rendelj webshop készítést az alábbi tarifák egyikével:

 • Gazdaságos" - olyan takarékos lehetőség, amely magában foglal egy domain nevet, egyedi dizájnt, fizetési űrlapot és több (legfeljebb 5) áru katalógusát, a költség megjelölésével.
 • "Start" - modulok beállítása, struktúra és design fejlesztése, elrendezések beállítása, domain regisztrálása, webhelykezelés beállítása, katalógus kitöltése áruk és árak listájával (legfeljebb 100 tétel)
 • "Alap" - modulok és vállalati levelezés beállítása, visszajelzési űrlap készítése, “kosár” beállítása, katalógus kitöltése árakkal (legfeljebb 500 tétel), fórum és visszajelzési felület beállítása
 • "Premium" - domain regisztráció és tárolás 1 évre, a webhely felépítésének beállítása, a kontextus szerinti reklámozás, katalógus kitöltése az áruk költségével (legfeljebb 500 tétel)

Ellenőrizd a webshop készítés árakat a Qjob szakembereinek árlistáiban. A webáruházak létrehozásával kapcsolatos szolgáltatások költsége változó, mivel ez függ a webhely specializációjától és tartalmától. Online áruház megrendeléséhez tölts ki egy pályázatot ezen az oldalon, várd meg a válaszokat, és válaszd ki a legalkalmasabb szakit a feladat megfelelő elvégzéséhez.

Több mint 5453 szaki várja megrendelésedet!
© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu